Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 15 Nisan 2022 - 11:13 Yorum: 0

Öğrencilere sıfır atık eğitimi verildi

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan çevre mühendisi İsa Yüksel tarafından öğrencilere sıfır atık eğitimi verildi.

Öğrencilere sıfır atık eğitimi verildi

Kartepe Belediyesi tarafından öğrencilere sıfır atık eğitimi verildi.

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan çevre mühendisi İsa Yüksel tarafından öğrencilere sıfır atık eğitimi verildi. Çocuklara uygun olarak eğlenceli şekilde hazırlanan sunum ile öğrencilere bilgi veren İsa Yüksel; atıkların kağıt, cam, metal, plastik, organik, geri dönüşmeyen, tehlikeli, pil, elektronik, tekstil, ahşap, tıbbi, ekmek, yemek, iri hacimli atıklardan oluştuğunu belirterek, atıkların bertaraf edilmesinin önemine dikkat çekti. Kartepeli miniklere kağıt, cam, plastik ve metalden oluşan çöplerin geriye dönüştürülmesi konusunda bilgiler veren Yüksel, çöplerin mutlaka geri dönüşüm kutlarına atılması gerektiğine dikkati çekti.

Sıfır atık eğitimlerinin devam edeceğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Geleceğimizin gerçek sahibi çocuklarımızın çevre bilinciyle yetiştirilmesi çok önemlidir. Bu eğitimlerimiz devam edecek. Sıfır atık konusunda belediye olarak gereken yapılırken, bunun devamı çok önemlidir. Geleceğimiz olan miniklerimizin çevre bilinciyle yetişmesi yarınlarımızın daha güzel olması için en önemli anahtardır. Bu teorik eğitimlerin pratikte de uygulanarak hayata geçirilmesi için ailelerimizin desteği ile evlerde de devamlılığın sağlanması gerekiyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber