Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Nisan 2014 - 13:53 Yorum: 0

Öğrencilere sinema seansları ücretsiz

KIRIKKALE (AA) – Kırıkkale’de bir alışveriş merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, 24 Nisan günü, bünyesinde bulunan sinema seanslarının bir günlüğüne...

Öğrencilere sinema seansları ücretsiz

KIRIKKALE (AA) – Kırıkkale’de bir alışveriş merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, 24 Nisan günü, bünyesinde bulunan sinema seanslarının bir günlüğüne ücretsiz olacağını duyurdu.

AVM Mağaza Müdürü Metin Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sonrası AVM olarak çocukları sevindirerek katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Öğrencilerin sinemadaki filmleri ücretsiz olarak izleyebileceklerini belirten Korkmaz, şunları söyledi:

“AVM olarak bugün öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttık. Sinemamızda bütün çocuklara çocuk film seansları ücretsiz gösterilecektir. Ayrıca çocukların bayram sevinçlerini daha da artırmak için dondurma, kek, çocuk film cdleri, hikaye kitapları, Türk Bayraklı balonlar ile çeşitli hediyeler dağıttık.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber