Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 14:43 Yorum: 0

Öğrencilere "uyuşturucuyla mücadele" eğitimi

KOCAELİ (AA) - Gebze Ticaret Odası'nca (GTO) yürütülen "Kullanırsan Kullanılırsın" Projesi kapsamında, öğrencilere "uyuşturucuyla mücadele" eğitimi verildi.Osman Hamdi Bey Kültür...

Öğrencilere 'uyuşturucuyla mücadele' eğitimi

KOCAELİ (AA) - Gebze Ticaret Odası'nca (GTO) yürütülen "Kullanırsan Kullanılırsın" Projesi kapsamında, öğrencilere "uyuşturucuyla mücadele" eğitimi verildi.

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'ndeki programda konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, geçen ay başlattıkları proje sayesinde bugüne kadar 7 bin 500 öğrenciye ulaştıklarını söyledi.

Uyuşturucu kullanım yaşının 13'e kadar indiğini belirten Çiler, "Gençlerimiz farklı uyuşturucu madde kullanımı yüzünden yaşamlarını yitiriyor. Bizler sağlıklı nesil ve güvenilir bir toplum yetiştirmek istiyoruz. Çünkü siz gençler ülkenin geleceği ve teminatısınız. Bu proje destek veren herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Proje danışmanı Zafer Ercan ise programa katılan öğrencilere uyarılarda bulunarak, "Uyuşturucu hayatınıza kolay girer, fakat zor çıkar. Uyuşturucu kullanma özentiyle başlar ve kesinlikle arkadaştan gelir. Doktorun verdiği hariç ilaç kullanmayın. Çünkü uyuşturucu madde, hap kılıyla hayatımıza girer. Uyuşturucu kullanmamanın en etkili çözümü hiç başlamamaktır. Sigara ve alkolden mutlaka uzak durun" diye konuştu.

Etkinliğe, öğrenciler, velileri ve öğretmenler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber