Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 26 Haziran 2021 - 12:38 Yorum: 0

Öğrencileri sınava yetiştiren polis memuru ise o anları spiker gibi anlattı

Sakarya'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumuna araçları bozulduğu için geç kalan üniversite adayları, polis ekipleri sayesinde sınava...

Öğrencileri sınava yetiştiren polis memuru ise o anları spiker gibi anlattı

Sakarya'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumuna araçları bozulduğu için geç kalan üniversite adayları, polis ekipleri sayesinde sınava yetişti. Üniversite adaylarını sınava yetiştiren polis memuru ise o anları bir spiker gibi anlattı.

ÖSYM Başkanlığınca düzenlenen YKS sınavının birinci oturumuna araçları bozulduğu için geç kalan üniversite adaylarının imdadına polis ekipleri yetişti. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus timleri, araçları bozulan öğrencileri polis minibüsüne alarak tek tek sınava yetiştirdi. Sınava geç kalma korkusu yaşayan üniversite adayları, yardımlarına koşan ekiplere teşekkür etti. Öğrencileri sınava yetiştiren polis memuru ise o anları adeta bir spiker gibi anlatarak öğrencilere başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber