Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:54 Yorum: 0

Öğrencileri spora yöneltmek için protokol imzalandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında öğrencilere spor kültürünü aşılamak için işbirliği protokol...

Öğrencileri spora yöneltmek için protokol imzalandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında öğrencilere spor kültürünü aşılamak için işbirliği protokol imzalandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı ile İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz Kilis'te bulunan ilkokul, ortaokul ve lisedeki öğrencilere spor kültürünü aşılamak için işbirliği protokolü imzalandı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirilen protokol imza töreninde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, şube müdürleri, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz tarafından imzalanan protokolün amacının uyuşturucuya ve kötü alışkanlıklara karşı çocukları korumak, yetenekli sporcuların seçimini yapmak, spor kültürünü aşılamak, okul spor faaliyetlerine katılımı arttırmak, okul spor alanlarını aktif hale getirmek, öğrencilere sosyal sorumluluk vererek birey olma sorumluluğunu aşılamak ve obezite ile mücadele etmek olduğu bildirildi.

Öğrencileri spora yöneltmek için protokol imzalandı

Öğrencileri spora yöneltmek için protokol imzalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber