Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 18 Aralık 2014 - 15:08 Yorum: 0

Öğrencilerin başarısı için mangal partisi düzenlediler

AKSARAY (AA) - Aksaray Hüseyin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin başarı ve motivasyonlarını artırmak için "Her Başarı Bizim" projesi kapsamında mangal partisi düzenledi.Lisenin bahçesinde, öğrencilerin...

Öğrencilerin başarısı için mangal partisi düzenlediler

AKSARAY (AA) - Aksaray Hüseyin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin başarı ve motivasyonlarını artırmak için "Her Başarı Bizim" projesi kapsamında mangal partisi düzenledi.

Lisenin bahçesinde, öğrencilerin başarı ve motivasyonlarını artırmak isteyen okul yönetimi "Her Başarı Bizim" projesi kapsamında mangal partisi düzenledi. Gerçekleştirilen partiye çok sayıda öğretmen, okul aile birliği üyeleri, okul yetkilileri ve öğrenciler katıldı. Öğle vaktinde sucukları mangalda pişiren öğretmenler, öğrencilere ikram ederek sohbet etti. 

Bu tür faaliyetlerin devam etmesini isteyen öğrenciler, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Okul idaresi ise öğrencilerin başarı ve motivasyonlarını arttırmak için bu tür faaliyetlere devam edeceklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber