Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ekim 2019 - 13:48 Yorum: 0

Öğrencilerin çevre bilinci artırılıyor

Hatay'ın Erzin ilçesinde 15 Temmuz Şehitler İlkokulu 3/A ve 3/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zeliha Bulut ve Mustafa Örtlek ile birlikte çevre bilincinin...

Öğrencilerin çevre bilinci artırılıyor

Hatay'ın Erzin ilçesinde 15 Temmuz Şehitler İlkokulu 3/A ve 3/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zeliha Bulut ve Mustafa Örtlek ile birlikte çevre bilincinin artırılması amacıyla Erzin Çevre Koruma Derneği'ni ziyaret etti.

Erzin Çevre Koruma Derneği Başkanı Cemal Ertaç, çevre dostu misafirlerine ikramda bulunarak, genç neslin çevre sorunlarına duyarlı olduklarını görmekten çok mutlu olduğunu belirtti.

Derneğin faaliyet alanlarının çok geniş olduğunu ifade eden Ertaç, "Hayvan göçleri, yaban hayvanların neslinin korunması, çevreyi kirleten atıkların yerinde ayrıştırılması, kirlenen denizin, çevrenin gönüllülerle birlikte temizlenmesi ve çevreye duyarlı insan yetiştirmek için kurumlarla iş birliği yapıyoruz" dedi.

Öğretmenler, öğrencileriyle birlikte gezinin amacına ulaşmasından dolayı memnun olduklarını, öğrencilerinde çevre sorunlarına karşı bir farkındalık oluşturabildikleri için geziden keyif aldıklarını dile getirdi.

Öğrencilerin çevre bilinci artırılıyor

Öğrencilerin çevre bilinci artırılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber