Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Teknoloji 30 Nisan 2019 - 16:43 Yorum: 0

Öğrencilerin eşya ve makine sergisi göz doldurdu

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Gaziemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okulda ürettikleri eşya ve makineleri sergilerken, sergi...

Öğrencilerin eşya ve makine sergisi göz doldurdu

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Gaziemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okulda ürettikleri eşya ve makineleri sergilerken, sergi göz doldurdu.

Gaziemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, geleceğin mesleklerine hazırlanıyor. Bu kapsamda öğrenciler, okul atölyesinde çeşitli meslek dallarında göz dolduran çalışmalarını sergiledi. Otomotiv, bilişim, robotik kodlama, tarım ve hayvancılık, asansör ve elektronik gibi ürünlerini sergileyen öğrenciler, ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sundu. Sergiyi ziyarete gelen vatandaşlardan ise öğrencileri tebrik etti.

Programa; Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Usman, Belediye Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Öğrencilerin eşya ve makine sergisi göz doldurdu

Öğrencilerin eşya ve makine sergisi göz doldurdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber