Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Ağustos 2022 - 14:38 Yorum: 0

Öğrencilerin harçlıkları can dostlara mama oldu

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Yaz Spor Okulu öğrencileri sokak hayvanları için önemli bir farkındalık çalışmasına...

Öğrencilerin harçlıkları can dostlara mama oldu

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Yaz Spor Okulu öğrencileri sokak hayvanları için önemli bir farkındalık çalışmasına imza attı. Öğrenciler harçlıklarıyla mama alarak can dostlara besleme yaptı.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Yaz Spor Okulunda eğlence ve sporla iç içe bir yaz dönemi geçiren öğrenciler, sokakta yaşayan can dostları unutmadı. Yaz Spor Okulu eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen farkındalık çalışmasıyla öğrenciler, harçlıklarından topladıkları parayla sevimli dostlar için mama aldı. Yaz Spor Okulları öğrencileri aldıkları mamayı ise arkadaşlarıyla birlikte sevimli dostlar için dağıttı.

Yaz Spor Okulu öğrencilerinin sokak hayvanları için gösterdikleri duyarlılıktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, "Yaz Spor Okulu öğrencilerimiz çok özel bir farkındalık çalışmasını gerçekleştirdi. Biriktirdikleri bayram harçlıklarını hayatı paylaştığımız minik dostlarımızın mama ihtiyacı için kullanan öğrencilerimizin bu duyarlılığı bizleri oldukça mutlu etti. Sokakta yaşan sevimli canlarımızı unutmayarak bu çalışmaya imza atan eğitmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerimize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber