Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Şubat 2022 - 14:03 Yorum: 0

Öğrencilerin kayak heyecanı

Bitlis'in Güroymak Belediyesi öncülüğünde yürütülen "Çocuklar Mutlu Olsun" projesi kapsamında öğrenciler kayak sporuyla tanışıyor.

Öğrencilerin kayak heyecanı

Bitlis'in Güroymak Belediyesi öncülüğünde yürütülen "Çocuklar Mutlu Olsun" projesi kapsamında öğrenciler kayak sporuyla tanışıyor.

Güroymak Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Çocuklar Mutlu Olsun" projesi kapsamında ilk etapta 4. sınıfta eğitim gören yüzlerce öğrencinin kayak sporuyla tanışması hedefleniyor. Güroymak Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sporu tabana yaymak ve çocukları spor yapmaya teşvik etmek misyonuyla hazırlanan "Çocuklar Mutlu Olsun" projesi kapsamında kayak yapan öğrenciler renkli görüntülere sahne oldu. İlk gruptaki onlarca öğrenci, El Aman Kayak Merkezinde karın tadını çıkararak, eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadı.

Güroymak Belediyesinden yapılan açıklamada, proje kapsamında ilk etapta 4. sınıfta okuyan öğrencilerin kayak merkezine götürüldüğü belirtilerek, "Öğle yemeğinin de verildiği etkinliklerde öğrencilerimizin neşeli halleri, kar ve kışı sefaya dönüştüren eğlenceleri görülmeye değerdi. Yeme-içme, taşıma, kar kızağı ve pist kiralama gibi tüm masrafları karşılayan Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Ramazan Cankaloğlu'na şükranlarımızı sunar, sevgili öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi eğlenceler dileriz" denildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber