Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 15:08 Yorum: 0

Öğrencilerin kırtasiye malzemeleri bu yıl da Sosyal Market’ten

Beyoğlu'nda yaklaşık 30 bin kişiye düzenli olarak destek veren Sosyal Market, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala kurduğu...

Öğrencilerin kırtasiye malzemeleri bu yıl da Sosyal Market’ten

Beyoğlu'nda yaklaşık 30 bin kişiye düzenli olarak destek veren Sosyal Market, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala kurduğu kırtasiye reyonu ile öğrencilere hizmet vermeye başladı.

Beyoğlu'nda ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yardım elini uzatan Sosyal Market, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala çocuklara kırtasiye ve diğer eğitim destekleri de vermeye başladı. Sosyal Market kartına sahip olan ailelerin çocukları öğrenci belgelerini getirmek kaydıyla kırtasiye malzemesi alışverişlerini Sosyal Market'ten ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor. Çanta, defter, kalem, silgi kalemtıraş, sulu boya, kuru boya, pastel boya, defter kabı gibi temel okul ihtiyaçları bulunan Sosyal Market'e öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

4 yılda binlerce aileye yardim elini uzattı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın öncülüğünde 2012 yılında kurulan Sosyal Market ihtiyaç sahibi vatandaşların umudu olmaya devam ediyor. Bin 500'den fazla ürün çeşidiyle hizmet veren Sosyal Market'ten 5 bin 500 aile, 30 bin kişi düzenli olarak yardım alıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber