Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mayıs 2017 - 10:13 Yorum: 0

Öğrencilerin mezuniyet sevinci

Özel Derece Koleji Ortaokul bölümü ilk mezunlarını verdi. Okulun yönetim kurulu başkanı Ümit Ülkü, velilere lise açmak için çalışmalara başladıklarını...

Öğrencilerin mezuniyet sevinci

Özel Derece Koleji Ortaokul bölümü ilk mezunlarını verdi. Okulun yönetim kurulu başkanı Ümit Ülkü, velilere lise açmak için çalışmalara başladıklarını müjdeledi.

İzmir Özel Derece Koleji 4. ve 8. sınıf öğrencileri okullarından başarıyla mezun olmanın gururunu yaşadı. Kaya İzmir Thermal&Convention Otel ve Derece Koleji'nde mezuniyet törenleri düzenlendi. Törene okul ortakları, yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Oteldeki törende konuşan Derece Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, "2014 yılında içimize bir ateş düştü, bir hayalle başladık. Kendi inançlarımıza, milli ve manevi değerlerimiz ışığında ve her alanda akademik başarıya ulaşacak öğrenciler yetiştirmek için yola çıktık. Derece Kolejimizin en büyük destekçisi olan velilerimize çok çok teşekkür ederim. Hayırlı ve iyi niyetle beslediğimiz eğitim kurumumuzda takdiri ve teşekkürü hak eden eğitici ve öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum. 2 yılda öğretmenlerimizin okulumuza çok önemli değerler kattılar" dedi. Ülkü, toplantıda yaptığı konuşmada velilerinden gelen talep ve istek doğrultusunda lise bölümünü açmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Öğrencilerin mezuniyet sevinci

Öğrencilerin mezuniyet sevinci

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber