Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 16:43 Yorum: 0

Öğrencilerinden Örnek Davranış

Bitlis'in Güroymak ilçesi Yatılı Bölge Ortaokulu'nda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kulübü öğrencileri tarafından değerler eğitimi...

Öğrencilerinden Örnek Davranış

Bitlis'in Güroymak ilçesi Yatılı Bölge Ortaokulu'nda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kulübü öğrencileri tarafından değerler eğitimi kapsamında "paylaşma ve yardımlaşma" değerlerini daha iyi benimsemek ve toplumun bu konuda daha duyarlı hale gelmesini sağlamak amacıyla çalışma başlatıldı.

Okul yönetiminden yapılan açıklamaya göre, "Paylaşma ve yardımlaşma" değerleri kapsamında öncelikli olarak okul öğrencilerinin değerleri benimsemeleri için okul içinde daha sonra ise toplum tarafından benimsenmesini sağlamak amacıyla Güroymak'ta memur, esnaf ve halktan yardım toplandığı belirtildi. Açıklamanın devamında," Toplanan gıda, giyim ve nakdi yardımlar, Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu'nda okuyan öksüz, yetim ve maddi durumu kötü olan öğrenci ailelerine ulaştırıldı. Bu amaçla, ilk yardım çalışması ilçeye bağlı Kekliktepe köyüne yapıldı. Eğitimi kapsamında ki bu çalışma dönem sonuna kadar devam edecektir. Ayrıca belirlenen bazı köylerdeki ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımının da yapılacak" denild.

Öğrencilerinden Örnek Davranış

Öğrencilerinden Örnek Davranış

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber