Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Mayıs 2016 - 14:27 Yorum: 0

Öğrencilerle, Kitap Fuarı Hakkında İstişare Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafında bu yıl düzenlenecek olan 5. Malatya Anadolu Kitap..

Öğrencilerle, Kitap Fuarı Hakkında İstişare Yapıldı

MALATYA (İHA) Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafında bu yıl düzenlenecek olan 5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın fuar öncesi İnönü Üniversitesi’ni ziyaret ederek öğrenci topluluğu başkanları ile görüştü.
İnönü Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya İnönü Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ömer Çelik, Şube Müdürü Dilek Seçkin, Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın ve İnönü Üniversitesi öğrenci topluluğu başkanları katıldı.
10-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında açılacak olan 5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı hakkında İnönü Üniversite öğrenci temsilcilerine bilgi veren Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, Türkiye’de önemli fuarlardan birini gerçekleştirdiklerini ifade etti. Akın, “Ziyaretçi açısında 350 bin civarında kişi katılıyor. Fuarımızı daha fazla kültürel etkinliğe dönüştürmek istiyoruz. Öğrenci topluluğu başkanları olarak önerileriniz bizim için çok önemli, sizler aracılığıyla bütün öğrencilerimizi fuara bekliyoruz. Sizlerle birlikte kültürel etkinlik yapmak istiyoruz. Öğrenciler talep ederlerse fuar alanına getirmek ve fuara gelecek olan 250 yazar içerisinde talep edeceğiniz yazarlar ile sizleri buluşturmak istiyoruz. Kitap fuarı 2 yıldır uluslararası bir boyut kazandı. İngiltere, Bosna, Tataristan, Kırgızistan, Irak, Suriye ve 6 Arap dünyasından 30 yayınevi kitap fuarımıza eşlik edecek. Yurtdışında okuyan öğrenciler de fuarımıza katılacaklarını söyledi” diye konuştu.
Program, öğrenci topluluğu başkanlarının soruları ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber