Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2019 - 10:18 Yorum: 0

Öğrencinin drift şikayetine rektörün "plaka gönderin" cevabı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, bir öğrencinin sosyal medyadan kampüste drift atanlara yönelik şikayeti üzerine, "Bize plakalarını bildirin,...

Öğrencinin drift şikayetine rektörün 'plaka gönderin' cevabı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, bir öğrencinin sosyal medyadan kampüste drift atanlara yönelik şikayeti üzerine, "Bize plakalarını bildirin, kampüs içerisine almayalım" karşılığını verdi.

Son günlerde trafikte sıkça karşılanan drift sorunu bu kez Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisinde şikayet konusu oldu. Üniversitede eğitim gören bir öğrenci, kampüs içerisinde drift yapan araçları üniversitenin Rektörü Mustafa Ünal'a şikayet etti. Soysal medyadan şikayetini dile getiren öğrenci, "Hocam kampüs içerisinde araç ile her dönüşte drift yapan insanlar yüzünden canımız tehlikeye giriyor. Bugün yaşadığımız bir olayda az kalsın yaralanıyorduk. Her hafta aynı olay. Bu duruma güvenlikler el atabilirlerse seviniriz" yazdı.

Öğrencinin bu şikayetine cevap veren Rektör Ünal, "Eğer bize plakalarını bildirirseniz o araçlara belli bir süre kampüse almama yaptırımı uyguluyoruz" diyerek cevap verdi. Rektörün bu cevabı bir çok öğrenci tarafından beğenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber