Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 11:18 Yorum: 0

Öğrenimi Etkinleştirme Projesi

KAYSERİ (AA) - İncesu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Öğrenimi Etkinleştirme Projesi kapsamında, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilere yönelik konferans düzenlendi. Emekli...

Öğrenimi Etkinleştirme Projesi

KAYSERİ (AA) - İncesu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Öğrenimi Etkinleştirme Projesi kapsamında, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilere yönelik konferans düzenlendi. 

Emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Belediye Konferans Salonunda, okul yöneticilerine ''Büyülü Kapının Sihirli Anahtarı'',  11. ve  12. sınıf öğrencilerine ''Aklını Kullan, İçindeki Gücü Uyandır'', öğretmenlere de ''Uzun İnce Bir Yoldur Öğretmenlik''  başlıklı üç ayrı konferans verdi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İmir, konferansın hedefinin, öğrencilerin sahip oldukları beden, ruh ve zihin güçlerini bütünleştirip, geliştirmeleri için uygulanabilir, sade yöntem ve teknikleri keşfetmelerini sağlamak olduğunu belirtti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber