Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 12 Eylül 2019 - 11:23 Yorum: 0

Öğretim üyesi ve öğrencisinden ‘En İyi Poster’ başarısı

Yüksek Lisans Öğrencisi Kübra Güney Kaya tarafından hazırlanan poster bildiri, Kayseri Erciyes Üniversitesinde düzenlenen I. Uluslararası – VI Ulusal...

Öğretim üyesi ve öğrencisinden ‘En İyi Poster’ başarısı

Yüksek Lisans Öğrencisi Kübra Güney Kaya tarafından hazırlanan poster bildiri, Kayseri Erciyes Üniversitesinde düzenlenen I. Uluslararası – VI Ulusal Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Kongresi'nde "En İyi Poster" ödülüne layık görüldü.

Prof. Dr. Selim Sekkin ve Uzm. Biyolog -Yüksek Lisans Öğrencisi Kübra Güney Kaya, ADÜ Bilimsel Araştırma Proje Birimi tarafından desteklenen (VTF-17036) "Streptozotosin ile Diyabet Oluşturulmuş Sıçanlarda Achillea Millefolium (Civanperçemi)'un DNA Koruyucu Etkisi" isimli poster bildiriyle kazandıkları ödülü, Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ender Yarsan ve Prof. Dr. İzzet Karahan'dan aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber