Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 12 Kasım 2019 - 09:58 Yorum: 0

Öğretmen adayları, ilkokul öğrencilerini ziyaret etti

Hacettepe Üniversitesi'nde okuyan öğretmen adayları, Aydın'ın Bozdoğan ilçesine gelerek ilkokul öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğretmen adayları, ilkokul öğrencilerini ziyaret etti

Hacettepe Üniversitesi'nde okuyan öğretmen adayları, Aydın'ın Bozdoğan ilçesine gelerek ilkokul öğrencileri ile bir araya geldi. Ziyaretli Karabağlar İlkokulu'nu ziyaret eden öğretmen adayları, öğrencilere kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

Hacettepe Üniversitesi İlköğretim Bölümü Topluluğu öğrencileri 7 Bölge, 7 Okul Projesi kapsamında "Sevgi Ürettik Paylaşmaya Gidiyoruz" sloganıyla Bozdoğan Karabağlar İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelerek, çeşitli etkinliklerde bulundu. 50 kişiden oluşan öğretmen adayları, Drama, Resim, Müzik, Yüz Boyama, Kağıt İşleri istasyonları adı altında ilgi grupları oluşturarak ilkokul öğrencileri ile çalışma yaptı.

Hacettepe İlköğretim Bölümü Topluluğu Başkanı Beyza Kaya ziyaretle ilgili olarak "Dolu dolu bir gün geçirdik. Güzel anılarla dönüyoruz. Bize gösterilen ilgi karşısında çok memnun kaldık. Karabağlar İlkokulu öğretmen, öğrenci, veliler ve Mahalle Muhtarı Muammer Menderes'in bize göstermiş oldukları misafirperverliği unutmayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber