Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Nisan 2016 - 16:13 Yorum: 0

Öğretmen Adayları, Okul Duvarlarını Boyadı

Malatya İnönü Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri

Öğretmen Adayları, Okul Duvarlarını Boyadı

MALATYA (İHA) Malatya İnönü Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamında Rahmi Akıncı İlkokulu’nun duvarlarını boyadı.
Öğretmen adayları Vildan Gümüşçü, Tunay Akay, Merve Altınar, Sefa Kurşun ve Ayşegül Cerit, gözetmenleri Yrd. Doç. Dr. Başak Kasa öncülüğünde başlattıkları çalışma kapsamında kendi imkanları ile aldıkları boya ve fırçalar ile Rahmi Akıncı İlkokulu’nun bahçe duvarını boyadı. İlkokul öğrencilerinin teneffüsleri geçirdiği bahçe duvarına Türk bayrağı ve bazı şekiller çizen öğretmen adayları, yazdıkları yazılarla da öğrencilere bazı mesajlar vermek istedi.
İnönü Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu duvar boyama çalışması, Rahmi Akıncı İlkokulu’nun öğretmenleri ve öğrenciler tarafından da büyük beğeni ve takdir aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber