Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Öğretmen adayları yapacakları mesleği anlattı

GİRESUN (AA) - Giresun Üniversitesinde (GRÜ) "Öğretmen Adaylarının Gözünden Öğretmenlik Mesleği” konulu panel düzenlendi.Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda, "2. Geleneksel...

Öğretmen adayları yapacakları mesleği anlattı

GİRESUN (AA) - Giresun Üniversitesinde (GRÜ) "Öğretmen Adaylarının Gözünden Öğretmenlik Mesleği” konulu panel düzenlendi.

Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda, "2. Geleneksel Hüseyin Hüsnü Tekışık Eğitim Günleri" kapsamında gerçekleştirilen panel, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sedat Maden, konuşmasında, panelin öğretmen adaylarına faydalı olacağını söyledi.

Öğretmen okullarının kuruluş tarihi olan 16 Mart nedeniyle iki yıldır Hüseyin Hüsnü Tekışık Eğitim Günleri'nin düzenlendiğini anlatan Maden, bu etkinliğin en önemli faaliyetlerinden birinin bu panel olduğunu belirterek, "Bu panelde genç öğretmen adaylarının, kendi öğrencilerimizin gözünden ve dilinden öğretmenlik mesleğinin ne anlama geldiğini dinleyeceğiz. Bu anlamda panelin tüm öğretmen adaylarına faydalı olacağını düşünüyorum. Bu çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor ve onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Betül Demir'in oturum başkanlığında gerçekleştirilen panelde, Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Nesrin Acar, Okul Öncesi Bölümü öğrencisi Öznur Purtaş, Fen Bilgisi Bölümü öğrencisi Hüseyin Karahan ve Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Ömer Açıkgöz hazırladıkları konular üzerine sunum ve konuşma yaptı.

Panele, Rektör Vekili Prof. Dr. Mahir Kadakal, akademisyenler ve idari personel ile öğrenciler katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber