Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 13 Mart 2015 - 23:18 Yorum: 0

Öğretmen adaylarının atanma talebi

DİYARBAKIR (AA) - Kendilerini "Ataması yapılmayan branş öğretmenleri" diye adlandıran bir grup öğretmen adayı, Ankara'da yapacakları eyleme katılmak için yola çıktı.Seyrantepe'de bir...

Öğretmen adaylarının atanma talebi

DİYARBAKIR (AA) - Kendilerini "Ataması yapılmayan branş öğretmenleri" diye adlandıran bir grup öğretmen adayı, Ankara'da yapacakları eyleme katılmak için yola çıktı.

Seyrantepe'de bir araya gelen öğretmenler adına açıklama yapan Ercan Koyuncu, Nisan'da 40 bin öğretmen atamasının yapılması için 14 Mart'ta Ankara'da düzenlenecek eyleme katılmak için yola çıkacaklarını söyledi.

Branş öğretmenlerinin sesini Ankara'da duyurmaya çalışacaklarını ifade eden Koyuncu, "Ücretli öğretmen atamalarıyla eğitimdeki eksiklikleri gidermek mümkün değildir. Bu nedenle kalıcı çözüm için ihtiyaç duyulan atamaların yapılması gerekiyor. Biz de bu gerekliliğin yerine getirilmesi için eyleme katılacağız" dedi.

Koyuncu, yetkililerin seslerine olumlu cevap vereceğine inandığını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber