Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2014 - 18:13 Yorum: 0

Öğretmen ve öğrencilerden, Vali Tutulmaz'a ziyaret

SİİRT (AA) - İlköğretim Haftası kutlama programı kapsamında, Sancaklar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade...

Öğretmen ve öğrencilerden, Vali Tutulmaz'a ziyaret

SİİRT (AA) - İlköğretim Haftası kutlama programı kapsamında, Sancaklar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tutulmaz, eğitime yapılan yatırımların geleceğimize yapılan en önemli ve anlamlı yatırım olduğunu belirtti.

Eğitim hizmetinin, kamu hizmetleri içinde en öncelikli hizmet olarak nitelendirildiğini kaydeden Tutulmaz, "Çünkü geleceğimizi emanet edeceğimiz yarının gençleri, önemli bir eğitim sürecinden geçerek hayata hazırlanmaktadırlar. Bu bağlamda çocuklarımız ne denli iyi eğitilirlerse, gelecekte milletimiz ve ülkemizin geleceği o ölçüde teminat altında olacaktır" dedi.

Daha sonra öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Tutulmaz, öğrencilere kitap seti hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber