Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 09:33 Yorum: 0

Öğretmenler Günü

Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Aytop: "Eğitime, öğretime ve öğretmene değer veren uluslar büyük bir yükselme, ilerleme göstermektedir"

Öğretmenler Günü

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Aytop, eğitime, öğretime ve öğretmene değer veren ulusların büyük bir yükselme, ilerleme gösterdiğini bildirdi.

Aytop, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladı mesajda, öğretmenliğin herkesin yapabileceği sıradan bir meslek olmadığını ifade etti.

Öğretmenliğin, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen sevgi, fedakarlık, gönül mesleği olduğuna işaret eden Aytop, şunları kaydetti:

"Bu sevgiyi yüreğinde hissedebilenler için de sınırsız bir mutluluk kaynağıdır. Öğretmenlerimiz bir insanı yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirir. Toplumun öğretmene gösterdiği itibar onların hayattaki onurları ve zenginlikleridir. Eğitime, öğretime ve öğretmene değer veren uluslar büyük bir yükselme, ilerleme göstermektedir. Büyük önder Atatürk'ün 'fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme' görevini tevdi ettiği, her türlü zorluk karşısında yılmadan çalışan onurlu meslekleri ve saygın kişilikleriyle gönüllerimizde müstesna yeri olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten duygularla kutluyorum."

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber