Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 09:58 Yorum: 0

Öğretmenler Günü

AK Parti Çanakkale milletvekilleri Daniş ve Kaşdemir mesaj yayımladı

Öğretmenler Günü

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Daniş ve Kaşdemir, öğretmenlerin, sorumluluk duygusu gelişmiş, iyi ahlaklı, insana saygılı, araştıran, okuyan, tarih bilinci gelişmiş, geçmişinden aldığı vizyonla geleceği inşa edecek iyi nesiller yetiştirmelerinin geleceğe yapılacak en büyük yatırım olduğunu bildirdi.

Öğretmenlerin, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirip, görevlerin en önemlilerinden birini icra ettiğini dile getiren milletvekilleri, şunları kaydetti:

"Dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmemizde en önemli paylardan biri hiç şüphesiz büyük bir özveriyle çalışan, çaba gösteren öğretmenlerimize aittir. Ülkemizin aydınlık geleceğinin inşasında, şüphesiz ki üzerinize düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için görevinizin bilincinde mesleğinizi sürdürmektesiniz. Bizlerde bu önemli görevinizi yerine getirirken her zaman sizlerin yanında ve en büyük destekçiniz olarak yer alacağız."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber