Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 24 Kasım 2016 - 11:14 Yorum: 0

Öğretmenler Günü’nde ’15 Temmuz’ vurgusu

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, "Ülkemize karşı...

Öğretmenler Günü’nde ’15 Temmuz’ vurgusu

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, "Ülkemize karşı planlanan 15 Temmuz hain darbe girişimi, bizlere öğretmenlik mesleğinin ilk önce vatanseverce ve şuurlu duygular ile icra edilmesinin önemini bir kez daha ortaya koymuştur" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene; İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün şeref defterine imza attı.

Törende konuşan Yahşi, "Ülkemize karşı planlanan 15 Temmuz hain darbe girişimi, bizlere öğretmenlik mesleğinin ilk önce vatanseverce ve şuurlu duygular ile icra edilmesinin önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Her türlü kötülüğün gerçek sebebi cehalettir. Cehaleti yok edip giderecek ışık ise eğitimdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi yeni nesiller öğretmenlerin eseri olacaktır. Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber