Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 15:18 Yorum: 0

Öğretmenler Gününde çifte mutluluk

Konya'nın Ereğli ilçesinde, genç öğretmenler Büşra Taşgın ile Safa Araz 24 Kasım Öğretmenler Gününde nikah kıyarak dünya evine girdi.

Öğretmenler Gününde çifte mutluluk

Konya'nın Ereğli ilçesinde, genç öğretmenler Büşra Taşgın ile Safa Araz 24 Kasım Öğretmenler Gününde nikah kıyarak dünya evine girdi.

Belediye Sümer Tesislerinde gerçekleşen merasimde genç çiftin nikahlarını Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kıydı.

Büşra Taşgın'ın babasının dava ve mesai arkadaşı Agah Taşgın olmasının da kendisi için ayrı bir sevinç kaynağı olduğunu kaydeden Başkan Özgüven, "Bugün öğretmenler günü. Bu mutluluğun yanında ikisi de öğretmen olan genç çiftimizin nikahlarını kıymak mutluluğumuzu ikiye katladı. Kızımız İstanbul, oğlumuz ise Muş'ta görev yapıyor. Bu nikahın hem aynı yerde görev yapmalarını hem de hayırlı yoldaki imzaları ile ömür boyu bir yastıkta yaşlanmalarına vesile olmasını diliyorum. Evliliklerini ve öğretmenler günlerini kutluyorum" dedi.

Başkan Özgüven, çiftin nikahını kıydıktan sonra Aile Cüzdanını gelin Büşra Taşgın'a takdim etti.

Genç çift görev yerlerinin ayrı illerde olması nedeniyle 24 Kasım gibi anlamlı bir günde nikahlarını kıyarak mutluluklarını taçlandırmak istediklerini söyleyerek, "Mutluluğumuza ortak olan tüm misafirlerimize ve bizleri kırmayarak bugün yoğun programı arasında nikahımızı kıyan Belediye Başkanımız Özkan Özgüven'e çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber