Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2020 - 11:38 Yorum: 0

Öğretmenler Günü’nde EBA ekranları çiçek açtı

24 Kasım Öğretmenler Gününü pandemi nedeniyle öğretmenlerinden uzak kutlamak zorunda kalan öğrenciler, hediyelerini de ekranlardan verdi.

Öğretmenler Günü’nde EBA ekranları çiçek açtı

24 Kasım Öğretmenler Gününü pandemi nedeniyle öğretmenlerinden uzak kutlamak zorunda kalan öğrenciler, hediyelerini de ekranlardan verdi. Uzaktan eğitim alan ilkokul öğrencileri, derse birer çiçek ile katılarak öğretmenlerinin gününü kutladı.

Pandemi, Öğretmenler Günü coşkusunun önüne geçemedi. Bu anlamlı günde okullarına gidemeyen öğrenciler, derslerini EBA ekranlarından uzaktan bağlantı ile gerçekleştirdi. Ancak bu durum Öğretmenler Günü'nü unutturmadı.

Kayseri'de Merkez Atatürk İlköğretim Okulu 1-B sınıfı öğrencileri, öğretmenlerinin bu anlamlı gününü farklı bir etkinlik ile kutladı. EBA ekranlarındaki derse katılan her öğrenci, yanına aldığı bir çiçek ile öğretmenleri Mehmet Polat'ın öğretmenler gününü kutladı. Bir anda tüm ekranlarda çiçekleri gören öğretmen Mehmet Polat, duygu dolu dakikalar yaşadı.

Öğretmenler Günü’nde EBA ekranları çiçek açtı

Öğretmenler Günü’nde EBA ekranları çiçek açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber