Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Kasım 2017 - 17:48 Yorum: 0

Öğretmenler Günü’nde pasta sürprizi

24 Kasım Öğretmenler Günü Aşkale İlçesi'nde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Öğretmenler Günü’nde pasta sürprizi

24 Kasım Öğretmenler Günü Aşkale İlçesi'nde düzenlenen törenlerle kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem'in, Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Etkinlikler kapsamında İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce ilçede görev yapan öğretmenler onuruna bir yemek tertiplendi.

Aşkale İMKB YİBO İlköğretim okulunda düzenlenen yemeğe İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu , Belediye Başkanı Şenol Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Sakarya, Cumhuriyet Savcısı Murat Avcu, Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı A. Kerim Polat , Milli Eğitim Şube Müdürleri ve ilçede görev yapan öğretmenler katıldı.

Programda Kaymakam Mehmet Aksu ve Belediye Başkanı Şenol Polat günün anlamıyla alakalı konuşmalar yaparak tüm öğretmenleri Öğretmenler Gününü kutladı.

İlce Kaymakamı Aksu, yakın zamanda emekli olan ve Ak Parti İlçe Başkanlığına seçilen A.Kerim Polat'a plaket ve başarı belgesi taktim ederken, Belediye Başkanı Polat ve Milli Eğitim Müdürü Erdem çeşitli hediyeler verdiler.

İlçe genelindeki okullarda öğretmenler günü için düzenlenen şiir, makale ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Günün sürprizi ise yemek sonrası getirilen yaş pasta oldu. Öğretmenler günü logolu pasta kesimi sonrası katılımcı öğretmenlere ikram edildi.

Öğretmenler Günü’nde pasta sürprizi

Öğretmenler Günü’nde pasta sürprizi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber