Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Kasım 2017 - 15:48 Yorum: 0

Öğretmenler için koştular

"24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla düzenlenen Atletizm İl Birinciliği yarışmaları Fatsa ilçesinde yapıldı.

Öğretmenler için koştular

"24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla düzenlenen Atletizm İl Birinciliği yarışmaları Fatsa ilçesinde yapıldı.

Yarışamaya Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Fatih Şahin, Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Özyurt ve çok sayıda katıldı.

Fatsa, Altınordu, Kumru, Korgan, Gürgentepe, Gölköy ilçelerinden toplam 224 sporcunun katıldığı yarışma Fatsa'nın yenilenen Atletizm pistinin ilk müsabakası oldu. Çok çekişmeli geçen müsabakalar Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapıldı.

Yarışma ile ilgili bilgi veren Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, "Yarışmanın öğretmenler günü ile ilgili olması bizi oldukça mutlu etti. Biz öğretmenlerimize çok önem veriyoruz. Onlar bizim geleceğimizi şekillendiren ve gelecek kuşaklara taşıyacak insanlardır. Onlara ne kadar değer versek azdır. Sporcularımız da öğretmenlere değer veriyorlar ki bu kadar soğuk hava da onlar için düzenlenen yarışmada yarışıyorlar. Baktığımızda çok güzel yarışmalar oldu. Sporcularımızın performansları oldukça güzeldi. Atletizm, Ordu'da gelişiyor. Eskiden birkaç ilçede birkaç sporcuyla yapılan yarışmalardan 200'lerde ve değişik ilçelerde yapılan yarışmalara dönüştü. İnşallah gelecekte Ordu atletizm Türkiye şampiyonalarında kürsülerde olan bir il olacağına inanıyorum" dedi.

Öğretmenler için koştular

Öğretmenler için koştular

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber