Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 14:08 Yorum: 0

Öğretmenler korosundan THM konseri

KASTAMONU (AA) - Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan öğretmenler korosu, Türk Halk Müziği (THM) konseri verdi.Koro Sözcüsü Udi Güray Soğancı,  AA muhabirine...

Öğretmenler korosundan THM konseri

KASTAMONU (AA) - Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan öğretmenler korosu, Türk Halk Müziği (THM) konseri verdi.

Koro Sözcüsü Udi Güray Soğancı,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kastamonu Üniversitesi 3 Mart Konferans Salonunda verilen konserlerin yaklaşık 25 yıldır düzenlendiğini, son 5-6 yıldır bayrağı kendilerinin devraldığını söyledi.

Konsere 20 kişilik bir ekiple 15 gün hazırlandıklarını ifade eden Soğancı, şöyle konuştu:

"Hazırlıklarımız sonunda  birbirinden güzel türkülerimiz dinleyicilerle buluştu. Konserimiz, çok güzel bir atmosferde geçti. Zaten Kastamonu halkı konserlere özel bir ilgi gösteriyor. Bu ekiple Kastamonu'nun sanat hayatına bir şeyler katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Konserimize teşrifleriyle bizleri onurlandıran değerli halkımız ile verdikleri destekleri için Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Abdurrahmanpaşa Lisesi ve Kastamonu Anadolu Güzel Sanatlar Lisesine şükranlarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber