Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 14 Aralık 2017 - 17:18 Yorum: 0

Öğretmenler okudu, öğrenciler dinledi

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Şiirlerin Dilinden Güzelleme" adlı program ilgi gördü.

Öğretmenler okudu, öğrenciler dinledi

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Şiirlerin Dilinden Güzelleme" adlı program ilgi gördü. Bu kez öğretmenler okudu, öğrenciler dinledi.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda Gülfidan Azaklı ve Üzeyir Koca adlı öğretmenler şiir okudu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, "Şiir yazmak okumak gibi değil. Bunlar tamamen bir birinden bağımsız. En güzeli de hem yazmak, hem okumak. Bu gece güzel bir şiir şöleni olacağını düşünüyorum" dedi.

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu da konuşmasında, her zaman bir şey yapmak istediklerinde akıllarına öğretmenlerin geldiğini belirterek, "Programı yapanlar, dinleyenler hep öğretmenler. Bu milletin gerçek fedaileri öğretmenlerdir. Eğer bir öğretmen çocuklara vatan, millet, bayrak sevgisini aşılayamıyorsa bu çocuklar hiçbir alanda ülkemizi iyi temsil edemez. Bu güzellikten dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Şiir bu millet için çok önemli" diye konuştu.

Öğretmenler okudu, öğrenciler dinledi

Öğretmenler okudu, öğrenciler dinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber