Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 14:25 Yorum: 0

Öğretmenler, paintball oynayarak stres attı

Şehitkamil Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde ilçe genelinde farklı okullarda görev yapan öğretmenleri, Gençlik Kampında...

Öğretmenler, paintball oynayarak stres attı

Şehitkamil Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde ilçe genelinde farklı okullarda görev yapan öğretmenleri, Gençlik Kampında ağırladı. Öğretmenler, Dülük Tabiat Parkının doğal atmosferinde paintball oynayarak stres attı.

Her yıl binlerce öğrenciyi birbirinden heyecanlı etkinlik ve aktivitelerle Dülük Tabiat Parkında buluşturan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampının 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle özel konukları öğretmenler oldu. İlçe genelindeki okullarda farklı branşlarda görev yapan öğretmenler, Şehitkamil Belediyesinin kendileri için düzenlediği etkinliklerden memnun kaldıklarını ifade etti. Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Hatice Lütfiye Şireci Rehberlik Araştırma Merkezi Öğretmenlerinden İbrahim Şahin, Şehitkamil Belediyesinin Öğretmenler Günü münasebetiyle Gençlik Kampında organize edilen etkinliklere olan memnuniyetini dile getirerek, kendilerine verilen değer ve önemden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti. Düzenlenen etkinliklerle ilgili açıklamada bulunan Öğretmen İbrahim Şahin, "24 Kasım Öğretmenler Günü'nü bu yıl da kutlayabilmenin, öğrencilerimizle birlikte olabilmenin, eğitmenin, öğretmenin mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Bu özel günde Şehitkamil Belediyemiz, sağ olsunlar bizleri unutmamışlar ve öğretmenlerimiz için etkinlikler düzenlemişler. Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, Gaziantep için çok özel bir tesis olmuş. Biz, öğretmen arkadaşlarımızla paintball oynamayı tercih ettik. Ama burada birbirinden farklı etkinlik ve aktiviteler var. Öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarıma mutlaka tavsiye edeceğim. Ben bir kez daha bizleri Öğretmenler Günümüzde unutmadığı ve bu jesti yaptığı için Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve değerli çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Öğretmenlerimizi misafir etmeye devam edeceğiz"

Hafta boyunca öğretmenleri misafir edecek olan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında görevli kamp liderlerinden Metin Koçaslan, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle ilçe genelinde farklı okullarda görev yapan öğretmenleri ay sonuna kadar misafir edeceklerini söyledi. Koçaslan, "24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle değerli öğretmenlerimizi kamp alanımızda misafir etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Kasım ayı sonuna kadar etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecek. Bu etkinliklerdeki en temel amacımız yoğun eğitim-öğretim maratonu içerisinde büyük efor sarf eden öğretmenlerimizin bir nebze olsun etkinliklerde stres atmaları, eğlenmeleri ve alandan moralli ayrılmaları. Ben, bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutuluyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber