Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 14:33 Yorum: 0

Öğretmenlerden Başkan Yağcı’ya ziyaret

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve beraberinde öğretmenlerin olduğu heyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bilecik Belediye Başkanı...

Öğretmenlerden Başkan Yağcı’ya ziyaret

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve beraberinde öğretmenlerin olduğu heyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve beraberindeki öğretmenlere teşekkür etti. Öğretmenlerin toplum hayatındaki önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Eğitimi ve öğretim gibi önemli bir alanda emek vererek, insanlara bir hayat boyu rehber olmayı meslek edinen öğretmenlerimiz ziyarette bulundular. Ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim camiamızın çok değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Bilecik Belediyesi olarak bizler her zaman eğitim ve çocuklarımızla ilgili olan konulara her zaman ayrı bir önem veriyoruz. Kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiriyor. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde eğitim ve çocuklarımızla ilgili şu ana kadar çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik ve bu katkıyı sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, konukları ile Bilecik'teki eğitim ve öğretime ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret, karşılıklı hediyeleşmeler ile sona erdi.

Öğretmenlerden Başkan Yağcı’ya ziyaret

Öğretmenlerden Başkan Yağcı’ya ziyaret

Öğretmenlerden Başkan Yağcı’ya ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber