Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 25 Mart 2020 - 11:03 Yorum: 0

Öğretmenlerden örnek davranış

Şırnak'ın Uludere ilçesinde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri, evinde televizyon olmadığı için uzaktan eğitimden faydalanamayan öğrenciye...

Öğretmenlerden örnek davranış

Şırnak'ın Uludere ilçesinde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri, evinde televizyon olmadığı için uzaktan eğitimden faydalanamayan öğrenciye televizyon hediye etti.

Korona virüs salgını nedeni ile okulların tatil edilmesinin ardından öğrenciler TRT ve EBA TV üzerinden eğitim almaya devam ederken, Uludere ilçesinde evinde televizyon olmadığı için derslerden uzak kalan öğrencinin yardımına öğretmenleri koştu. Uludere Çok Programlı Anadolu Lisesinde görevli öğretmenler, başarılı öğrenciye televizyon hediye etti. Öğrenci ve ailesi öğretmenlere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber