Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 18:58 Yorum: 0

Öğretmenlere özel konser

Körfez Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, "Öğretmenler Günü" özel konserinde müzik tutkunlarına keyifli anlar yaşattı.

Öğretmenlere özel konser

Körfez Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, "Öğretmenler Günü" özel konserinde müzik tutkunlarına keyifli anlar yaşattı.

Körfez Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu unutulmaz bir konsere daha imza attı. Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşen konsere Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran'ın yanı sıra ilçe Milli Eğitim Müdür İbrahim Okutan, Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, STK'lar, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, okul müdürleri çok sayıda sanatsever yoğun ilgi gösterdi. Aysel Demircan yönetimindeki orkestra ve koristler seslendirdiği eserlerle büyük beğeni topladı.

Yer yer izleyicilerinde eşlik ettiği konser büyük beğeni topladı. Unutulmaz eserleri Öğretmenler için seslendiren Türk Sanat Müziği Korosu izleyicileri adeta büyüledi. Öğretmenler için düzenlenen konser ara vermeden devam ederken, izleyicileri okuduğu eserlerle büyüleyen Koro şefi Aysel Demircan'a Milli Eğitim Müdür İbrahim Okutan tarafından çiçek takdim etti.

Konser sonrası konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mimarları siz değerli öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Belediye olarak her yıl düzenlediğimiz koro konserimizi bu yılda sizler için tertipleyip aynı salonda toplandık. Teşrifleriniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Baran, daha sonra muhteşem bir performans sergileyen TSM korosunu tebrik ederek karanfil dağıttı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber