Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 10:58 Yorum: 0

Öğretmenlere, “Toplumsal Değerler” semineri

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi'nce, Çobanoğlu Meslek Lisesi öğretmen ve yöneticilerine "Toplumsal Değerler" konulu seminer...

Öğretmenlere, “Toplumsal Değerler” semineri

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi'nce, Çobanoğlu Meslek Lisesi öğretmen ve yöneticilerine "Toplumsal Değerler" konulu seminer verildi.

Çobanoğlu Meslek Lisesi Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen "Toplumsal Değerler" konulu seminerde yaklaşık 100 eğitimci ve yöneticiye hitap eden Psikolog-Terapist Funda Çiçekdeş, toplumsal değerleri ve önemini anlattı. Çiçekdeş, "Sevgi, saygı, adalet, hoşgörü, sorumluluk, yardımseverlik gibi önemli değerlerimizin psikolojik altyapısı ile bu değerlerin öğrencilere aktarılmasının, aşılanmasının yöntemlerini öğretmenlerimizle paylaştık. "Toplumsal değerlerimizin çocuklarımız tarafından özümsenmesine psikolojik açıdan bakış" konusunun yoğunluklu olarak irdelendiği seminer son derece yararlı geçti. İnteraktif şekilde geçen seminerde öğretmenlerimizin, anlatılanlara geri dönüşü üst seviyede oldu. Öğretmenlerimiz seminer sonrasında memnuniyetlerini dile getirip, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ve bizlere teşekkürlerini ilettiler" dedi.

Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nin tanıtımı da yapıldı

Seminerde ve sonrasında Adana Büyükşehir Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nin de tanıtıldığını belirten Funda Çiçekdeş, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü, Adana'da eğitimin kalitesinin artırılmasına büyük önem veriyor. Bu yolda belediyemizin ve öğretmenlerimizin işbirliğinin etkin şekilde gerçekleştirilmesi gerek. Toplumsal Değerler konulu seminer bu amaca yönelik son derece yararlı bir etkinlik oldu. Seminer aracılığıyla öğretmenlerimiz, Adana Büyükşehir Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nden de haberdar oldu. İhtiyaç duyulduğunda yararlanabilecekleri merkezimizin de tanıtımını böylece gerçekleştirdik" diye konuştu.

Funda Çiçekdeş, benzer seminerlerin çeşitli okullarda süreceğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber