Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 21 Haziran 2019 - 15:58 Yorum: 0

Öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) 2019 Teknik Destek Proje çağrısına uygun olarak öğretmenlerin mesleki...

Öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) 2019 Teknik Destek Proje çağrısına uygun olarak öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sunmak için üniversitelerden akademisyen ve uzman hocaları davet ederek farklı konularda eğitimler yapıldı.

Bilişim öğretmenlerinin mesleki gelişimlerine katkı sunmak için "Eğitsel Arttırılmış Gerçeklik Uygulama Geliştirme Eğitimi" OKA Teknik Destek projesi kapsamında hibe desteği ile gerçekleştirdi. Proje kapsamında İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi koordinesinde İnönü Üniversitesi Araştırma Görevlisi İlyas Akkuş tarafından 5 gün 35 saatlik eğitim verildi. Eğitim sonunda bilişim teknolojileri öğretmenleri farklı ders alanlarında arttırılmış gerçeklik ile ilgili eğitsel materyaller geliştirerek tüm öğretmenler derslerinde kullanmak üzere Milli Eğitim Bakanlığının eğitim portalı EBA'ya yükleyerek kullanımını sağlama yetisi kazandılar.

Eğitim hakkında bilgi veren Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, "Öğretmenlerimizin mesleki gelişimine katkı sunacak seminer ve etkinliklere devam edeceğiz" dedi.

Katipoğlu, eğitimi veren Öğretim Görevlisi İlyas Akkuş'a plaket, katılımcılara da belgelerini verdi.

Öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı

Öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber