Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Türkiye 09 Temmuz 2018 - 12:53 Yorum: 0

Oğul emaneti arabaya karton ve örtülü koruma

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iş için şehir dışına çıkan oğullarının emanet ettiği arabaya gözü gibi bakan Hatice ve Serhan Özkan çifti, başına...

Oğul emaneti arabaya karton ve örtülü koruma

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iş için şehir dışına çıkan oğullarının emanet ettiği arabaya gözü gibi bakan Hatice ve Serhan Özkan çifti, başına bir şey gelmesini istemedikleri arabanın dört bir yanını karton ve örtülerle kapattı. Aracı gören çiftin komşuları ve mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kızıltepe'de ikamet eden Metin Özcan, iş için Aydın'a gidince, otomobilini annesi Hatice (77) ve babası Serhan Özkan'a (80) emanet etti. Çocuklarının emanetlerine gözü gibi bakan yaşlı çift ise, hem 45 dereceyi aşan sıcaklıktan hem de olası tehlikelerden korumak istedikleri aracın dört bir yanını karton ve örtülerle kapattı. Aracı gören çiftin komşuları ve mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Anne Hatice Özkan, oğlunu çok sevdiğini belirterek, "Oğlum bekardır, malı mülkü yok. Malına zarar gelmesin diye annesi olarak ben koruyorum. Çok sıcaktan camı çatladı. Oğlum Aydın'a çalışmak için gitti. Ben de gözüm gibi koruyorum. Oğlum gelene kadar böyle koruyacağım" dedi.

Baba Serhan Özkan ise, oğlu gideli 1,5 ay olduğunu anlatarak, "Eşim baktığında cam ve tekeri patlamıştı. Eşim geldi kartonlarla arabayı örttü, koruma altına aldı. 2-3 gün uğraştı. Çok sıcak 45-50 dereceyi yazın buluyor. Biz de aracına bakıyoruz" diye konuştu.

Cep telefonu ile annesine görüntülü konuşan Metin Özkan ise, annesini çok sevdiğini belirterek, arabasını koruduğu için teşekkür etti.

Oğul emaneti arabaya karton ve örtülü koruma

Oğul emaneti arabaya karton ve örtülü koruma

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber