Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Ekim 2018 - 15:48 Yorum: 0

Oğuz Tekcan güven tazeledi

Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği 2.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Oğuz Tekcan güven tazeledi

Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği 2.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Olağan genel Kurulda mevcut başkan Oğuz Tekcan yeniden göreve seçildi.

Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği 2.Olağan Genel Kurulu dün Esnaf ve Sanatkarlar Odasında gerçekleştirildi. 57 üyesi bulunan Derneğin Genel Kurula Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan vekili Namık Polater, Memursen Şube Başkanı Nebi Gül, Hak İş Şube Başkanı Harun Mutlu, Ziraat Odası Başkanı Tamer Geyik muhtarlar ve davetliler katıldı.

Hakan Sudaş'ın divan başkanlığı yaptığı toplantıda bir konuşma yapan Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Oğuz Tekcan " Derneğimizin kuruluş amacı; muhtarlarımızı bir araya getirerek birlik ve beraberlik içinde hareket etmek; köylerimizin ve mahallerimizin sorunlarını kendi aramızda tartışarak birliktelik içinde resmi kurumların bize vermiş olduğu destekler çerçevesinde hizmetlerimizi hızlı ve adil bir şekilde Erzincan Köy ve Mahalle halkına sunmaktır. Derneğimizin kuruluş aşamasında bizlere destek veren herkese muhtarlar derneği olarak şükranlarımızı sunarız dedi. Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Başkan Oğuz Tekcan yeniden güven tazeledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber