Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 16 Nisan 2014 - 12:01 Yorum: 0

Oğuz'un başarısı gurur kaynağımız oldu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yüksek Geçiş Sınavı'nda üç dalda Türkiye birinciliği kazanan Malatya Fen Lisesi öğrencisi Oğuz Türkyılmaz'a, makamında düzenlenen törenle plaket ve çeşitli hediyeler sundu.

Oğuz'un başarısı gurur kaynağımız oldu

MALATYA - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yatay Geçiş Sınavı'nda üç dalda Türkiye birinciliği kazanan Malatya Fen Lisesi öğrencisi Oğuz Türkyılmaz'a, makamında düzenlenen törenle plaket ve çeşitli hediyeler sundu. Başkan Polat, üç dalda Türkiye birinciliği başarısı gösteren Oğuz Türkyılmaz'ın Malatya'yı gururlandırdığını belirterek, Türkyılmaz'ın başarısının tüm öğrencilere örnek olacağını ifade etti.

Yeşilyurt Belediyesi, çocukların ve gençlerin eğitim başarılarının desteklenmesi ve teşvik edilmesi için 'Eğitime Tam Destek' sloganıyla çalışmalarına başladı. Hedef doğrultusunda, YGS'de üç dalda Türkiye birinciliği kazanan Malatya Fen Lisesi öğrencisi Oğuz Türkyılmaz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından makamında ağırlanarak plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Ödül törenine Malatyanın gururu Oğuz Türkyılmaz'ın yanı sıra, annesi Türkan Türkyılmaz, babası Bayram Türkyılmaz, Malatya Fen Lisesi Müdürü Murat Dönmez ve Malatya Fen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ahmet Gürbüz katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat törende yaptığı konuşmada, üstün başarısından dolayı Oğuz Türkyılmaz'ı ve tüm Milli Eğitim camiasını tebrik etti ve Oğuz'un bu başarısının diğer gençlere de ilham teşkil etmesini diledi. Başkan Polat, eğitime her zaman destek olacaklarını da belirterek, gençlerin ve çocukların ideal standartlarda eğitim görebilmeleri için üzerlerine düşen ne varsa yerine getirmeye gayret göstereceklerini, başarılı gençlere ve eğitim-öğretime her türlü desteği vererek nice Oğuz Türkyılmaz'lar yetişmesi için çalışacaklarını ifade etti. Başkan Polat, Haziran ayı içerisinde yapılacak LYS sınavına katılacak tüm öğrencilere de başarılar diledi.

YGS'de üç dalda Türkiye birinciliği kazanan Malatya Fen Lisesi öğrencisi Oğuz Yılmaz, kabul ve desteklerinden dolayı Başkan Hacı Uğur Polat'a teşekkür etti ve hedefinin tıp fakültesi yerleşip doktor olmak olduğunu söyledi.

Törene katılan Malatya Fen Lisesi Müdürü Murat Dönmez ve Malatya Fen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ahmet Gürbüz ise yaptıkları açıklamada Oğuz Türkyılmaz ile övündüklerini ve bu başarının katlanarak devam etmesini arzuladıklarını söylediler.

Oğuz Türkyılmaz'ın annesi Türkan Türkyılmaz ve babası Bayram Türkyılmaz da evlatlarının başarısının kendileri kadar tüm Malatya'yı gururlandırdığını söyledi ve Başkan Hacı Uğur Polat'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Tören plaket ve hediyelerin sunumuyla son buldu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber