Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 05 Eylül 2018 - 11:23 Yorum: 0

OHAL Komisyonuna başvurular bugün sona eriyor

Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonunca 701 sayılı KHK ile haklarında doğrudan işlem tesis edilen gerçek ve tüzel kişiler tarafından...

OHAL Komisyonuna başvurular bugün sona eriyor

Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonunca 701 sayılı KHK ile haklarında doğrudan işlem tesis edilen gerçek ve tüzel kişiler tarafından yapılan elektronik ortamdaki başvuru işlemlerinin bugün sona ereceği bildirildi.

OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonundan yapılan yazılı açıklamada, "Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonunun Çalışmasına İlişkin Usul ve Esaslar Tebliği'nde belirlenen hükümler uyarınca Olağanüstü Hal kapsamında 8 Temmuz 2018 tarihinde çıkarılan ve 30472 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 701 sayılı KHK ile haklarında doğrudan işlem tesis edilen gerçek ve tüzel kişiler tarafından yapılan elektronik ortamdaki başvuru işlemleri bugün sona eriyor" denildi.

Açıklamada, "Başvuru işlemi, başvurucu tarafından https://ohalkomisyonu.tccb.gov.tr adresinde bulunan ve elektronik ortamda hazırlanan başvuru formunun alınan çıktısı imzalanarak ekinde ibraz edilecek belgelerle birlikte valiliklere veya ilgili kuruma teslim edilmesini müteakip buradaki görevli kişi tarafından yapılacak onay işleminden sonra tamamlanacağından, söz konusu başvuru ve alındı belgesi düzenleme işlemlerinin 5 Eylül 2018 Çarşamba günü (bugün) mesai saati bitimine kadar tamamlanması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber