Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 18:08 Yorum: 0

Oka, 2016 Yılı Alt Yapı Programı Sonuçlarını Açıkladı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan(OKA) yapılan açıklamada, 21 Aralık 2016 tarihinde ilan edilen "Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı...

Oka, 2016 Yılı Alt Yapı Programı Sonuçlarını Açıkladı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan(OKA) yapılan açıklamada, 21 Aralık 2016 tarihinde ilan edilen "Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Yatırımlarına Mali Destek Programı"nın idari, teknik ve mali değerlendirilmesinin tamamlandığı bildirildi.

"Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Yatırımlarına Mali Destek Programı" için Amasya'dan 14, Çorum'dan 17, Samsun'dan 28 ve Tokat'tan 41 adet proje olmak üzere toplam 100 adet proje başvurusu alındı. Değerlendirmeler sonucu 65 puan ve üzerinde puan alan 27 proje asil listede yer aldı.

OKA'dan yapılan açıklamada, "Sözleşme imzalamaya hak kazanan başvuru sahiplerine sözleşmeye davet bildirimleri gönderilmeye başlanacaktır. Sözleşmelerin imzalanması, bahsi geçen bildirimin tebliğ tarihi itibariyle 10 iş günü içinde gerçekleşecektir. Bu süre içinde, daha sonra bu sayfada yayınlanacak takvim doğrultusunda, talep edilecek belgelerle birlikte kurum/kuruluşu temsil ve ilzama yetkili kişilerin sözleşmeyi imzalamak üzere Ajansımıza müracaat etmeleri gerekecektir. Aksi takdirde başvuru sahibi söz konusu destekten feragat etmiş sayılacaktır. Kazanan proje sahiplerine başarılar diler, programımıza ilgi gösteren tüm başvuru sahiplerimize teşekkür ederiz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber