Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ağustos 2014 - 17:08 Yorum: 0

OKA Ağustos ayı toplantısı Samsun'da yapıldı

SAMSUN (AA) - Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Yönetim Kurulu Ağustos ayı toplantısı, OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Cevdet Can'ın başkanlığında Samsun'da gerçekleştirildi.Can, Amasya...

OKA Ağustos ayı toplantısı Samsun'da yapıldı

SAMSUN (AA) - Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Yönetim Kurulu Ağustos ayı toplantısı, OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Cevdet Can'ın başkanlığında Samsun'da gerçekleştirildi.

Can, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin ve Çorum Valisi Sabri Başköy ile toplantı öncesi Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Ardından OKA binasında düzenlenen Ağustos ayı toplantısına katılan Can, Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinden oluşan bölgenin, sosyo-ekonomik gelişmesine katkıda bulunmak üzere çeşitli projeler ve faaliyetler yürütüldüğünü söyledi.

Can, konuşmasında şunları kaydetti:

"Kurulduğundan günümüze kadar ajansımız aracılığıyla veya sağlanan mali desteklerle özel sektörün KOBİ projeleri ile desteklenmesi, belediyelerin ve il özel idarelerinin turizm ve çevre altyapısının geliştirilmesi için desteklenmesi, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da çeşitli altyapı projeleri, kümelenme, lojistik, insan kaynaklarının geliştirilmesi ve dezavantajlılara yönelik altyapı geliştirme projeleri gibi çeşitli konulardaki faaliyet ve projelerin desteklenmesi uygulamaları devam etmektedir. Bu toplantı vesilesiyle Yönetim Kurulu toplantımıza katılan Sayın Valilerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Başkanlarımıza ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarımıza, üyelerimize şükranlarımı ifade ederek Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantımızın bölgemiz için hayırlı olmasını ve başarılı çalışmalara vesile olmasını diliyorum."

Toplantıya Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ve diğer üyeler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber