Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 21:03 Yorum: 0

OKA Kuş Cenneti’nde toplandı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Yönetim Kurulu Ağustos ayı toplantısı Samsun'da Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde gerçekleştirildi.

OKA Kuş Cenneti’nde toplandı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Yönetim Kurulu Ağustos ayı toplantısı Samsun'da Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya OKA Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Amasya Valisi Salih Işık, Tokat Valisi Cevdet Can, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılamaz, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen katıldı.

Toplantının basına açık kısımda bir konuşma yapan OKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, "Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinden oluşan bölgemizde başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere yerel yönetimlerimiz, üniversitelerimiz, sivil toplum kuruluşları, özel sektör ve diğer sosyal, ekonomik aktörlerin birbirleriyle işbirliğini geliştirerek bölgemizin gelişmesini sağlamak ve bu gelişimin sürdürebilirliğine katkı sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yürütmekte olan Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (OKA) 2016 yılı Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek ve yönetim kurulunun gündemindeki konuları görüşmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Bilindiği üzere Ajansımız tarafından doğrudan yürütülen projelerle ve Ajansın mali destekleriyle uygulanan vasıtası ile KOBİ'lere destekler vermektedir. Aynı şekilde, belediyelerin ve il özel idarelerinin diğer kamu kurum ve kuruluşlarının başta turizm ve çevre ile dezavantajlılara yönelik alt yapının geliştirilmesi için olmak üzere çeşitli projelerine Ajans tarafından mali ve teknik meslekler sunulmaktadır. Öte yandan bölge illerimizde ilgili tüm paydaşlara beraber kümelenme, lojistik, yenilikçilik , insan kaynaklarının geliştirilmesi gibi konularda ki faaliyet ve projelerin desteklenmesi çalışmaları devam etmektedir. Yönetim kurulu toplantımıza katılan sayın valilerimize, belediye başkanlarımıza, İl Genel Meclisi başkanlarımıza ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca ev sahibimiz Samsun Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımızı sunarak Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantımızın bölgemiz için hayırlı olmasını ve başarılı çalışmalara vesile olmasını diliyoruz" dedi.

Toplantı sonrası Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan beton çalışmaları hakkında slayt eşliğinde bilgilendirme yaptı. Bilgilendirmenin ardından Bafra, Kalaycı ve Türbe Mahalleri arasında iki yakayı birbirine bağlayan Kızılırmak Nehri üzerinde yapımımı tamamlanan köprüde incelemelerde bulundular.

OKA Kuş Cenneti’nde toplandı

OKA Kuş Cenneti’nde toplandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber