Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

"Okşayan Eller Olalım" projesi Beyşehir kampı

KONYA (AA) - Uluslararası Yetim ve Muhtaçlara Yardım Derneği (RİDA) ile İçişleri Bakanlığı ortaklığında yapılan "Okşayan Eller Olalım" projesinin Beyşehir kampı gerçekleştirildi.Beyşehir...

'Okşayan Eller Olalım' projesi Beyşehir kampı

KONYA (AA) - Uluslararası Yetim ve Muhtaçlara Yardım Derneği (RİDA) ile İçişleri Bakanlığı ortaklığında yapılan "Okşayan Eller Olalım" projesinin Beyşehir kampı gerçekleştirildi.

Beyşehir Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisleri'nde yapılan kampın izci lideri Ertuğrul Kirdiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, izcilik çalışmalarında kampların önemine dikkati çekti.

Eğlenirken öğrenmenin ve öğrendiklerini yaşayarak tatbik etmenin gerektiğini vurgulayan Kirdiş, "Kampımızı da bu amaçlar doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Kampımıza katılan yavrukurt ve izcilerin heyecanları gözlerinden okunuyor. İzci kampımız 5 izci liderinin nezaretinde gerçekleşiyor. 3 gün olarak düzenlediğimiz kampa 65 izci, 5 izci lideri, 3 izci gönüllüsü katıldı" diye konuştu.

Kirdiş ayrıca, farklı hava şartları ile değişik faaliyet şansı yakalayan izcilerin zor durumlarla baş etme konusunda tecrübe kazandığını belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber