Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 13:23 Yorum: 0

Öksüzlü Mahallesini sevindiren hizmet

Manisa genelinde asfalt çalışması başlatarak yolların kalitesini yükselten ve vatandaşları toz ve topraktan kurtaran Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarıyla...

Öksüzlü Mahallesini sevindiren hizmet

Manisa genelinde asfalt çalışması başlatarak yolların kalitesini yükselten ve vatandaşları toz ve topraktan kurtaran Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarıyla vatandaşları memnun ediyor. Demirci ilçesine bağlı Öksüzlü Mahallesi Muhtarı Adnan Akgün de, mahallelerinin 9 kilometrelik yolunun asfaltlanması nedeniyle sosyal medyadan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürdüğü Demirci ilçesinde vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İlçenin en uzak mahallelerine kadar ulaşan asfalt ekipleri, Öksüzlü-Sayık-Kazancı mahallelerini birbirine bağlayan 9 kilometrelik yolda da çalışmalarında son aşamaya geldi. Yapılan çalışmayla yolların kalitesi artarken, vatandaşların da yüzü güldü. Öksüzlü Mahallesi Muhtarı Adnan Akgün, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Akgün, sosyal medya hesabından şunları belirtti:

"Köyümüzün Kazancı-Sayık arası 9 kilometre yol zamanın yöneticileri yapamazken, yapmak Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne nasip oldu. Başta emeği geçen Demirci Koordinatörümüzden Cengiz Ergün Başkanımıza, Yol Şube Müdürümüze teşekkürler."

"Hedefimize yaklaştık"

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların hak ettiği ortamlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla çalıştıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Haziran ayı itibariyle 17 ilçemizin tamamında dev bir asfalt hamlesi başlattık. Hedef olarak koyduğumuz 2 bin 500 kilometre hedefimize artık yaklaştık diyebilirim. Demirci ilçemizde de tüm mahallelerimize ulaşmanın çabasındayız. Çalışmalarımız sonrası gelen olumlu tepkiler bizleri mutlu ediyor. Öksüzlü Mahallemizin de asfaltlı yollarını şimdiden güle güle kullanmalarını diliyorum. Hayırlı uğurlu ve kazasız, belasız kullanmaları dileğiyle" dedi.

Öksüzlü Mahallesini sevindiren hizmet

Öksüzlü Mahallesini sevindiren hizmet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber