Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 10:48 Yorum: 0

Oktay Saral Oflu öğrencilerle bir araya geldi

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10-11.sınıf öğrencilere yönelik olarak yürütülen...

Oktay Saral Oflu öğrencilerle bir araya geldi

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10-11.sınıf öğrencilere yönelik olarak yürütülen "Örnek Kişilerle Kendini Anla Geleceğini Planla" projesi kapsamında Of'un yetiştirdiği önemli siyasetçilerden Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanları'ndan Oktay Saral, öğrencilerle hayat tecrübelerini paylaştı.

Konferansa, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Of Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen program Oktay Saral'ın kısa hayat hikâyesinin okunmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye çıkan Saral, bir çok konuda önemli mesajlar verdi.

Oktay Saral, öğrencilere birçok nasihatte bulunarak "Ülkemizin geleceği sizlerin omuzlarında yürüyecektir. Öğrencilik yılları çok duygulu ve geleceğini hazırlamanın başlangıcıdır. Bu duygularla, Ülkemize, Milletimize ve Halkımıza olan sevdalıklarınız ön planda olmalıdır. Eğitim yaz boz tahtası değildir, Eğitim geleceğe olan ufkunuzu kaliteli ve nitelikleri ortaya koymak olacaktır. Bu yüzden şimdiden gelecekte benim Türkiye'de rolümün yeri ne olacak şekilde süzgeçten geçirerek hazırlanmanızı arzu ediyordum. İlçemizde Eğitim sevdalısı olan Belediye Başkanımız, Kaymakamımız ve kaliteli öğretmenlerimiz var bunlarla iyi bir yere geleceğinize inancın sonsuzdur" önerisinde bulundu.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Saral, "15 Temmuz Darbesi sorusuna, Milletimiz büyük destan yazdı. Ülkemizi dört parçaya bölünmekten kurtardı. Şuanda her cephede istiklal mücadelesi veriyoruz. Verdiğimiz şehitlerin ve gazilerin kanları yerde kalmayacaktır" dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da yaptığı teşekkür konuşmasında, "Sevgili öğrenciler, burada özne sizsiniz, asıl unsur sizsiniz, her şey sizin için. Bütün uğraşımız, derdimiz, gayemiz sadece sizlere çok daha gelişmiş, kalkınmış bir Türkiye, bir Trabzon, bir Of bırakmak. Onun için biz mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Teşekkür konuşmalarının ardından günün anısına Başdanışmanı Saral'a Başkan Sarıalioğlu plaket, Kaymakam Arslan da İlkokul diplomasını takdim ettiler.

Oktay Saral Oflu öğrencilerle bir araya geldi

Oktay Saral Oflu öğrencilerle bir araya geldi

Oktay Saral Oflu öğrencilerle bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber