Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Temmuz 2021 - 16:23 Yorum: 0

Okul duvarını renklendirdi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel Sanatlar Bölümü öğrencisi Ahmet Ay'ın Samsun'da bir ilköğretim okul duvarına çizdiği...

Okul duvarını renklendirdi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel Sanatlar Bölümü öğrencisi Ahmet Ay'ın Samsun'da bir ilköğretim okul duvarına çizdiği resimler öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

Bahçe duvarına çizilen resimler Adatepe İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü ile Vezirköprü ilçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa düzenlediği etkinlik ile renklendirildi. Telafi eğitimi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler boyama etkinliğinin yanı sıra temel güvenlik kuralları konusunda da bilgilendirildi. Eğitim öğretim gördükleri okullarının duvarına el izlerini bırakan öğrenciler arkadaşları ile birlikte okullarını güzelleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber