Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 07 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Okul harçlığını ayakabı tamirciliği yaparak kazanıyor

Siirt'te yaşayan Hüseyin Dayan adlı çocuk, hafta sonları ayakkabı tamirciliği yaparak okul harçlığını kazanmaya çalışıyor

Okul harçlığını ayakabı tamirciliği yaparak kazanıyor

SİİRT (AA) - Siirt'te yaşayan Hüseyin Dayan adlı çocuk, hafta sonları ayakkabı tamirciliği yaparak okul harçlığını kazanmaya çalışıyor.

Tınaztepe Mahallesi Sakıp Beygo Caddesi'nde ayakkabı tamirciliği yapan 13 yaşındaki Hüseyin Dayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı arkadaşlarının okul harçlıkları için ayakkabı boyacılığı, kendisinin ise ayakkabı tamirciliğini yaptığını söyledi.

Babasının da ayakkabı tamirciliğini yaptığını belirten Dayan, şunları kaydetti:

"Ben de babamdan öğrendiğim ayakkabı tamirciliğini yaparak hem okul harçlığımı kazanmaya hem de eve ekmek parası için katkı sunmaya çalışıyorum. Bazı arkadaşlarım da okul harçlıklarını kazanmak için okuldan sonra ve hafta sonları çarşıda ayakkabı boyacılığı yapıyor. Biz 4 kardeşiz ve kardeşlerim de okuyor. Ailemizin geçimine katkıda bulunmak için zor bir meslek de olsa severek yapmaya çalıştığım ayakkabı tamirciliğiyle ailemin geçimine katkı yapıyorum."

Dayan, kardeşlerinin de zaman zaman çalışırken kendisine yardım ettiğini sözlerine ekledi.

ETİKETLER: Siirt , Ayakkabı
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber