Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ağustos 2014 - 16:13 Yorum: 0

Okul müdürleri değerlendirme puanlarının açıklanması

GİRESUN (AA) - Türk Eğitim Sen Giresun Şubesi'nce okul yöneticilerine yönelik değerlendirme süreci ve açıklanan puanları yaptıkları eylemle protesto ederek,  Milli Eğitim Müdürlüğü...

Okul müdürleri değerlendirme puanlarının açıklanması

GİRESUN (AA) - Türk Eğitim Sen Giresun Şubesi'nce okul yöneticilerine yönelik değerlendirme süreci ve açıklanan puanları yaptıkları eylemle protesto ederek,  Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.  

Giresun Valiliği önünde gerçekleştirilen eylemde basın açıklamasını okuyan Türk Eğitim Sen Giresun Şube Başkanı Arif Çetinkaya, açıklanan puanlarla birçok okul yöneticisinin mağduriyet yaşadığını savundu. 

Uygulama ile 20-25 yıllık okul müdürlerinin bilgisi, becerisi, kıdemi hiçe sayıldığını ve bu yöneticilerin görevine son verildiğini kaydeden Çetinkaya,"Bu durum eğitimde büyük infiale, kutuplaşmalara, çatışmalara yol açacaktır" dedi.

Türk Eğitim Sen olarak konunun yasal takipçisi olduklarını dile getirerek,"Tüm okul yöneticilerimiz bilmelidir ki, gerekçesi olmadan verilen her puan hukuka aykırıdır. Bu noktada yapılan değerlendirmede görev süresi uzatılmayan okul müdürlerimiz, haklarını hukuk önünde aramalıdır. Sendikamızda bu konuda her türlü hukuki desteği sağlayacaktır. Okul yöneticilerinin hakkını gasp ettirmeyeceğiz, haksızlık yapanlara, usulsüz uygulamalarla insanların hayatını cehenneme çevirenlere bunun hesabını en ağır şekilde soracağız" diye konuştu. 

Basın açıklamasının ardından sendika yöneticileri Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri hakkında Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber